Anpassad läderväst


Skräddarsy din egen läderväst

Få en modeväst i läder som är helt unik med ditt val av läder, stil, färg och passform.

Fri

Leverans Världen över

Erbjuder gratis frakt över hela världen på alla beställningar över Kr 3115 SEK

Nej

Minsta kvantitet

Alla våra beställningar görs på beställning och det finns ingen minsta kvantitet.

Fri

Design Assistans

Vår designkonsult guidar dig genom varje steg från kreativ process till produktion.


Beställnings Gjord För Alla

Alla våra beställningar görs på beställning, och du är välkommen att skräddarsy din beställning.

Välj valfri design

Design

Våra skräddarsydda lädertjänster gör att du kan få dina läder att se ut precis som du vill ha dem. Du kan välja från ett brett utbud för att specifikt matcha dina personliga behov.

Välj valfri färg

Färg

Våra läder kommer i en mängd olika färger för att matcha ditt val, stil, cykel eller racerlag. Vi kan utveckla vilken färg som helst från en rad Pantone-nyanser.

Standardstorlekar & måttbeställda

Storlek

Standardstorlekar från US 32-50 / EU 42-60 och allt däremellan är anpassat för att få dina läder att kännas bekväma och bärbara hela dagen lång.

Val av läder

läder

Vi kan tillgodose dina val eftersom all vår produktion sker internt. Vi erbjuder dig ett val mellan känguru, kohud, får eller getläder.

  1. Custom Leather Vest
    Custom Leather Vest
    Specialpris 3 294,74 kr Ordinarie pris 4 392,99 kr
    Custom Leather Vest Läs Mer

Mäns läderväst

De herrlädervästarsamling över på Leather Collection är perfekt. Den har framställts genom att bringa två grundläggande mc element som övervägs; skydd och praktiska egenskaper.

Kvinnor läderväst

Vårt sortiment av kvinnliga lädervästar är enorm, det lovar lite något för alla. Med vintage, retro och klassisk design i butiken och en rad färger och silhuetter kan de fungera som en del av vardagliga outfits.

Anpassade lädervästar

På Leather Collection har vi ägnat många år åt att försöka skaffa det bästa av läder från de äldsta garverierna för att tillverka kvalitetskläder. Alla plagg som består av materialet tenderar att bära en aura av stolthet, men få kan lyckas visa den typ av prestige som en välutrustad läderväst gör. Om man är att deklarera läder som 'guld' i modebranschen, då läder västar säkert styra vidsträckta lädret själv.

Dessa västar är den frälsare som vi inte visste att vi behövde även om vi alla ville ha läderelement i våra klädval under hela säsongen. Vad kan vara tråkigare? Under vintern låter den kroppen hållas varm utan att äventyra någon estetik. Varmare väder kräver minskade lager men ändå okonventionell styling. Nu, för att rädda dig från någon besvikelse i kläder att bära på grund av ful estetik eller kanske dålig sömnad, är vi här med vår exklusiva Anpassade lädervästar anläggning. 

Vår anpassning funktionalitet gör det möjligt att manifestera dina fantasifulla möjligheter och vår expert konstnärliga förmåga i en enda plagg. Du definierar gränserna, och vi replikerar dem. Vare sig det är en klassisk bikerläderväst som du behöver följa med på dina motorcykeläventyr eller kanske det mer avslappnade, uttjänta läderutseendet, you name it. Vår grad av personalisering är så utbredd att från kontrasterande kragen till basen till att välja färgen på sytråden styr du allt. Den grundläggande västsilhouetten kan väljas från många olika varianter som en hybrid-, klubb- eller bruksväst. Tygvalen är alla av semi-anilin- eller anilinstatus och innehåller de flesta standarder som fårskinn, lammskinn, kohud etc.

För att bevittna den äkta luften av en rockstjärna, utnyttja kontrollen över accessoriseringen av västen och gör ett utmärkt jobb på den. Lägg i några djärva bälten och spännen, eller kanske slänga in en knapp här och där.

Produkt Videor