Anpassade motorcykeljackor

Custom Motorcycle Jacket
Anpassad motorcykeljacka

Tillbehör jackan väl med inslag av mode som hjälper till att spegla din personlighet.

Shoppa nu

Skräddarsy din egen motorcykeljacka

Få en motorcykeljacka i läder som är helt unik med ditt val av design, läder, skydd, stil, färg och passform.

FRI

frakt över hela världen

erbjuder gratis frakt över hela världen på alla beställningar ovan 1725.05 kr

Nej

minsta kvantitet

alla våra beställningar görs på beställning och det finns ingen minsta mängd

FRI

design assistance

Vår designkonsult guidar dig genom varje steg från kreativ process till produktion

Skräddarsydda för alla

Alla våra beställningar görs på beställning, och du är välkommen att anpassa din beställning.

Planlägga

Våra kundanpassade läder tjänster gör att du kan få dina läder ser precis som du vill ha dem. Du kan välja mellan ett brett sortiment för att specifikt matcha dina personliga behov.

Färg

Våra läder finns i en mängd olika färger för att matcha ditt val, stil, cykel eller race team. Vi kan utveckla någon önskad färg från ett urval av Pantone nyanser.

Storlek

Standardstorlekar från US 32-50 / EU 42-60 och allt däremellan görs för att mäta som kommer att få dina läder känna sig bekväma och bärbara hela dagen lång.

Läder

Vi kan tillgodose dina val eftersom all vår produktion sker internt. Vi erbjuder dig ett urval av känguru, kohud, får eller getläder.

Skydd

Vi bryr oss om din säkerhet; det är därför alla våra läder är säkerhet sys. Motorcykel läder är utrustade med CE internt och externt skydd för att säkerställa en säker körning.

Matchande redskap

Få matchande handskar och stövlar med dina tävlingsläder som matchar din motorcykel.

MotoGP Jackor

Våra kollektioner är storslagna och innehåller lite från var och en av dina favoritryttare och märken. Alternativen är enorma, från Marc Marquez jackor to Yamaha MotoGP jackor and even Suzuki MotoGP jackor.Om det är Valentino Rossi Monster Yamaha jackor du letar efter eller den senaste Fabio Quartararo Petronas Yamaha jackor

Touring Skinnjackor

Att hålla kvalitet i uppmärksamhet, har vi utformat turnémotorcykelkläder att införliva några av de bästa funktionerna. Många av dessa jackor är utrustade med snäpphalsband, dragkedjor och kardborreband på sidoflikarna för enorm kontroll.

Beställnings Motorcykeljackor

En motorcyklists exponering för miljön gör honom mer sårbar än kanske någon annan förare. Lämpliga säkerhetsåtgärder under sådana förhållanden är av yttersta betydelse. Marknaden tillgodoser ett brett utbud av skyddsutrustning för motorcyklar, i synnerhet motorcykeljackor. Men att välja en motorcykeljacka är ett viktigt såväl som ett värdefullt beslut och bör därför vara ett välgrundat beslut. Några specifika viktiga punkter är avgörande för effektiviteten hos en bikerjacka; andningsförmåga, hållbarhet och skyddsförmåga är bara några få. Många kunder befinner sig i kompromisspositioner på grund av frånvaron av den ena eller den andra faktorn. Genom att inse situationens komplexitet presenterar Leather Collection nu ett brett utbud av anpassade motorcykeljackor.

Att anpassa motorcykeljackor till en viss grad av personlig preferens kommer att involvera vår allomfattande kreativa process. Tillsammans med kunderna kommer våra experter att gå igenom alla förutsättningar och användarkrav som formar formen, vilket möjliggör en noggrann tillverkning av jackan.
Det vill säga; processen kommer att initieras från början, sakta byggas upp när du använder din frihet att experimentera.

Vi använder oss av premium, kraftiga lädertyger som med tiden har visat sig vara motståndskraftiga mot slitage och nötning. Allt vårt material är certifierat för användning i textila motorcykeljackor och upphandlas direkt från välrenommerade garverier. Oavsett om det är en flikstruktur du föredrar framför standardsiluetten eller den mycket djärva distressed läderstilen, är valet helt ditt. Satsa på en knapp- eller blixtlåsstängning och lägg till valfri finish.

För att förstå de dynamiska omständigheterna en motorcykeljacka utsätts för, ger vi dig anpassning av storlek, antal fickor och placering av fickor. Detta bör säkerställa att inga väsentliga funktioner lämnas kvar på ditt nästa äventyr! Tillbehör jackan väl med inslag av mode som hjälper till att spegla din personlighet.

Produktvideor

Laddar...

Fri leverans

För alla beställningar över 2971 kr

30 dagars retur

Om varor har problem

Säker betalning

100% säker betalning

24/7 Stöd

Dedikerat stöd