långa kappor

3 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. cowboy duster

  Brown Duster Men's Leather Coat

  Rating:
  100%
  Specialpris 3 435,12 kr Ordinarie pris 4 580,16 kr
 2. Classic Black Leather Trench Coat Front View

  Classic Black Leather Trench Coat

  Rating:
  97%
  Specialpris 3 542,47 kr Ordinarie pris 4 723,29 kr
 3. Long Leather Trench Coat

  Belted Classic Long Leather Trench Coat

  Rating:
  97%
  Specialpris 3 922,31 kr Ordinarie pris 5 229,75 kr
per sida

Några kläder av djupt rotade historiska betydelse har lyckats vinna över modevärlden som kraftfullt som har den klassiska män trenchcoat. I linje med de mycket bekväma för män överrock, denna tidlösa produkt engelska mode visar också att vara ett måste i garderoben för den moderna gentlemannen. Leather Collection är därmed för att säkerställa det och ger ett imponerande omfattande utbud av lång och damm trenchcoat män. Så, inte mer oro över att matcha outwears med outfits. Mångsidig och praktisk, det är ett löfte att investera i vårt trenchcoat män kommer att vara värt vartenda öre av era. 

Under åren har trenchcoat har utvecklats från en militäruniform till något formell klädsel och nu en allround, som kryssar för alla relevanta rutor för mode. Med stora skor att fylla lägger vi in största möjliga behärskning av hantverk och de bästa resurserna för att skapa vår version av dessa långa, vintage bitar av absolut karisma. Var och en av deras produktion kretsar kring äkta läder skinn av 0,9-1,0 mm tjocklek. Pålitligt tygval och den resulterande lätta strukturen är därför det är idealiskt att användas som vindjacka nästa gång vädret bestämmer sig för att vara brutal eller, ännu bättre, din nästa mörka, fantastiska outfit för dagen.

De trenchcoat signatur silhuett, tillgänglig på Leather Collection i en rad olika mönster att välja mellan, polerar din personlighet. Delikatesser, nämligen: avtagbara bälten, manschettabbar, handfickor, en bakre ventilering, har införlivats i strukturen för att försäkra att du utnyttjar den fulla potentialen i denna engelska klassiker. Skärpa kroppen utan problem i en sofistikerad form genom att utforska vår kollektion och hitta designen perfekt för dig. Till skillnad från konsumenternas preferenser, marknadstrender och kulturella standarder helt och hållet, en av våra trenchcoats män borde fånga ditt öga!