vårjacka dam

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ

1 Artikel

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Nia kvinnors casual jacka

    Specialpris 2 427,75 kr Ordinarie pris 3 237,00 kr
    Rating:
    100%

1 Artikel

per sida
Sätt fallande sortering

Det finns inga två sätt om tanken att en välstrukturerad damläderjacka har överlägsenhet över de flesta andra modeplagg. Vi säger "mest", för väl, det står i jämförelse komforten hos en varm, fluffig huvtröja. Men vad sägs om att föra samman två av de mest eftertraktade vinterkläderna i ett enda plagg? För att effektivt leverera för båda dessa ikoniska isolerande lager kom våra designhuvuden fram med huva läderjackor kvinnor. Utforska vårt butikssortiment av dessa kvinnor skinnjackor och oroa dig inte mer för att få de bästa ytterkläderna till nästa vinter!

Med så mycket framsteg som sker överallt vid den satiriska fronten utvecklas också konsumenternas behov. Det förklarar den ständigt ökande missnöjen mot produkter eftersom någon nyckelfaktor slutar vara frånvarande. Vi tog upp den nackdelen med de flesta jackor på marknaden och skapade vår produkt runt den för att medvetet uppfylla alla tänkbara behov. Vårt kvinnor skinnjackor med en huva plocka upp betydande inslag av mode, komfort och stil för att tjäna sig platsen för en perfekt följeslagare i ansiktet av frys vintrar.

Lädret som används tål en grundlig förberedelseprocess och testning före tillverkning. Autentiskt fårskinn, som kommer från trovärdiga garverier, färgas och stenas sedan med mjukt vax. Detta ger den slutliga produkten det snygga utseendet för att skilja den från alla läderjackor för kvinnor. Strukturen har sedan blixtlåsfickor i metall, justerbara remspännen, fästmöjligheter fram och allt annat. Arbetshästen för hela aggregatet, emellertid, är verkligen avtagbar huva. Det är en anpassningsbar del av jackan som kan bytas ut eller kombineras med en pälshuva, Windstopper eller till och med mässingstillbehör. Denna mycket praktiska funktion som ger täckning till överkropp, huvud och till och med öron är det som tjänar vår produkt en plats i äkta läderjacka kvinnor finns på marknaden idag.

Fri leverans

För alla beställningar över 1645.59 kr

30 dagars retur

Om varor har problem

Säker betalning

100% säker betalning

24/7 Stöd

Dedikerat stöd