Vinter Läderjacka

 1. -17%
  Läder Shearling huva bomberjacka Herr
  Specialpris 2 867,30 kr Ordinarie pris 3 462,40 kr
  |
 2. -15%
  mens läder Huvjacka
  Specialpris 2 867,30 kr Ordinarie pris 3 354,20 kr
  |
 3. -14%
  skinnjacka med huva
  Specialpris 2 596,80 kr Ordinarie pris 3 029,60 kr
  |
 4. -15%
  Casual läderjacka med huva
  Specialpris 2 380,40 kr Ordinarie pris 2 802,38 kr
  |
per sida

Om vi skulle ta upp frågan om vilka ytterkläder för vintrar som är mest eftertraktade, finns det säkert två tankeskolor. Vissa föredrar den enorma komforten med en hoodie. Däremot skulle andra gå för en djärv och modern look av en skinnjacka. Så vad händer om konstruktörerna på Leather Collection har hittat ett sätt att tillfredsställa dem alla? Den nya herr läderjacka med huva är en av våra experttillverkares finaste skapelser, som framgångsrikt kombinerar skyddet av en skinnjacka med en extra isolering för huvudet och öronen vid huven.

 

Oavsett hur många jackor som finns i din garderob, då och då, saknas alltid en viss faktor i varje. Med så mycket utveckling som händer inom modeindustrin är det bara rättvist att äkta läderjackor män ges en uppgradering för. Vår huvor läderjackor sätta ihop element av värme och stil i ett plagg. Detta tjänar rättmätigt dem rykte bästa läderjackor i de iskalla vintrarna.

Jackan struktur är en som är idealisk för mäns vinterjackor. Vi använder det finaste läder för att komponera plagget. Ko eller buffelhud och till och med fårskinn ingår, varierande mellan olika jacktyper. Vår skinnjacka med huva utgörs i olika silhuetter som sträcker sig från klassiskt till och med bomberjackor i läder. De finns alla i nyanser av svart och kamel. Hela strukturen sätts ihop med polyesterstygn. Detta ökar jackans hållbarhet. En dragkedja fram, ståkrage, handfickor och knäppta manschetter skyddar alla mot kyla och ger plagget en känsla av sofistikering. För att öka sakerna ytterligare kan du välja mellan en pälshuva, olika vindproppar och en rad tillbehör.

Fri leverans

För alla beställningar över 2971 kr

30 dagars retur

Om varor har problem

Säker betalning

100% säker betalning

24/7 Stöd

Dedikerat stöd