Välkommen Till Vårt Affiliate-Programmet

Marknadsför & få betalt

Marknadsför vår butik på din webbplats, via e-post, sociala medier och få betalt! Vårt program är helt gratis att gå med i, lätt att registrera sig och kräver inga tekniska kunskaper.


Affiliate-konto

Reklaminformation

Realtidsstatistik


Hur det fungerar

När du väl blivit medlem i programmet får du ett paket med banners, textlänkar och annat marknadsföringsmaterial som du kan marknadsföra var du vill. När användare klickar på en av länkarna du placerade, kommer de att dirigeras till vår onlinebutik och deras aktivitet kommer att spåras av vårt affiliateprogram. Varje gång sådana användare genomför ett köp tjänar du en provision!


Affiliate-Programmet FAQ's

Vad och affiliate-program? Hur fungerar det?
Ett affiliateprogram är ett intäktsdelningsprogram där affiliate driver trafik till en handlares webbplats i utbyte mot hänvisningsprovision. När en användare klickar på affiliate-länken till handlarens webbplats och slutför ett köp får han (hon) en provision!

Hur kommer jag igång?
Steg 1. Anmäl dig till programmet.
Steg 2. Acceptera villkoren och villkor. När din ansökan är godkänd, du kommer att få tillgång till banners, kupongkoder och textlänkar som du kan placera på din webbplats.
Steg 3. Börja samla in dina provisioner!

Hur mycket deltagandet kostade? Medlemskap i vårt affiliateprogram är helt gratis. Som en aktiv deltagare behöver du bara fortsätta länka och samla in dina provisioner.

Vem kan delta i affiliateprogrammet? Vem som helst! Det spelar ingen roll om du driver en stor e-handelswebbplats eller en liten blogg, du är välkommen att gå med i vårt program.

Hur spåras försäljningen? När ditt medlemskap har godkänts kommer du att få banners, textlänkar och annat marknadsföringsmaterial som du kan marknadsföra på din webbplats. När användare klickar på en av länkarna du placerade kommer de att dirigeras till vår webbplats och deras aktivitet kommer att spåras av vårt affiliateprogram.

Hur mycket kommer jag att tjäna? Alla affiliates kan få en provision från varje köp som görs av deras hänvisningar.
Vi betalar provision på din begäran om uttag och när provisionssaldot är tillräckligt.

Villkor och villkor för affiliateprogram

Vänligen läs noggrant följande text och villkor innan du kör vårt affiliateprogram. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss.

  1. Modifikationer Vi kan när som helst och efter eget gottfinnande ändra villkoren i detta avtal. Dessa ändringar kan inkludera men är inte begränsade till ändringar i omfattningen av tillgängliga hänvisningsavgifter, avgiftsscheman, betalningsförfaranden och affiliateprogramregler.
  2. Inskrivning För att registrera dig i affiliateprogrammet måste du acceptera villkoren.
  3. Befordran Du kommer att förses med speciellt kampanjmaterial (länkar, banners, widgets och kupongkoder) att dela.
  4. Provision Alla affiliates får en provision från beställningar som görs av affiliate-hänvisningar.
  5. Uppsägning Antingen https://leathercollection.se/ eller så kan dotterbolaget säga upp detta avtal när som helst, med eller utan anledning. När avtalet har sagts upp bör du ta bort alla länkar till https://leathercollection.se/ hemsida såväl som alla https://leathercollection.se/ varumärken och logotyper.