Välkommen Till Vårt Affiliate-Programmet

Laddar...
Främja och få betalt
Främja och få betalt

Främja vår butik på din hemsida, via e-post, sociala medier och få betalt! Vårt program är helt gratis att gå med, lätt att registrera sig och kräver inga tekniska kunskaper.

Gå med nu!

Hur det fungerar

När du väl blivit medlem i programmet får du ett paket med banners, textlänkar och annat marknadsföringsmaterial som du kan marknadsföra var du vill. När användare klickar på en av länkarna du placerade, kommer de att dirigeras till vår onlinebutik och deras aktivitet kommer att spåras av vårt affiliateprogram. Varje gång sådana användare genomför ett köp tjänar du en provision!

Registrera nu
Hur det fungerar

Realtidsstatistik

Programmedlemskapet säkerställer tjugofyra timmars åtkomst till ditt personliga konto utrustat med realtidsstatistik. Kontrollera din försäljning, trafik, kontosaldo och se hur dina banners presterar.

Registrera nu
Realtidsstatistik

Affiliate-Konto

Vänligen skapa ett konto på vår sida och navigera till ditt kontoområde när du har loggat in. Godkänn sedan villkoren på fliken Affiliateinställningar för att delta i affiliateprogrammen.

Registrera nu
Affiliate-Konto

Affiliate Programmera FAQ's

Vad och affiliate-program? Hur fungerar det?
Ett affiliateprogram är ett intäktsdelningsprogram där affiliate driver trafik till en handlares webbplats i utbyte mot hänvisningsprovision. När en användare klickar på affiliate-länken till handlarens webbplats och slutför ett köp får han (hon) en provision!

Hur kommer jag igång?
Steg 1. Anmäl dig till programmet.
Steg 2. Acceptera villkoren. När din ansökan har godkänts, du får tillgång till banners, kupongkoder och textlänkar som du kan placera på din webbplats.
Steg 3. Börja samla in dina provisioner!

Hur mycket deltagandet kostade? Medlemskap i vårt affiliateprogram är helt gratis. Som aktiv deltagare behöver du bara fortsätta länka och samla in dina provisioner.

Vem kan delta i affiliateprogrammet? Vem som helst! Det spelar ingen roll om du driver en stor e-handelswebbplats eller en liten blogg så är du välkommen att gå med i vårt program.

På vilket sätt är försäljning spåras? När ditt medlemskap har godkänts kommer du att få banners, textlänkar och annat marknadsföringsmaterial som du kan marknadsföra på din webbplats. När användare klickar på en av länkarna du placerade kommer de att dirigeras till vår webbplats och deras aktivitet kommer att spåras av vårt affiliateprogram.

Hur mycket kommer jag att tjäna? Alla affiliates kan få en provision från varje köp som görs av deras hänvisningar.
Vi betalar provision på din begäran om uttag och när provisionssaldot är tillräckligt.

Affiliate Programmet Allmänna Villkor

Vänligen läs noggrant igenom följande villkorstext innan du kör vår Affiliate Programmet. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss.

  1. Modifikationer Vi kan när som helst och efter eget gottfinnande ändra vilka villkor som helst i detta avtal. Dessa ändringar kan inkludera men är inte begränsade till ändringar i omfattningen av tillgängliga hänvisningsavgifter, avgiftsscheman, betalningsförfaranden och affiliateprogramregler.
  2. Inskrivning För att anmäla dig till affiliateprogrammet måste du acceptera Regler & villkor.
  3. Promo Du kommer att förses med speciellt kampanjmaterial (länkar, banners, widgets och kupongkoder) att dela.
  4. Provision Alla affiliates får en provision från beställningar som görs av affiliate-hänvisningar.
  5. Uppsägning Antingen https://leathercollection.se/ eller så kan affiliaten säga upp detta avtal när som helst, med eller utan orsak. När avtalet har sagts upp bör du ta bort alla länkar till https://leathercollection.se/ hemsida såväl som alla https://leathercollection.se/ varumärken och logotyper.

Fri leverans

För alla beställningar över 2971 kr

30 dagars retur

Om varor har problem

Säker betalning

100% säker betalning

24/7 Stöd

Dedikerat stöd