skinnväst

Laddar...

17 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

En motorcyklist tål omständigheter med extrem miljöexponering. De är mycket utsatta för potentiella faror från trottoaren, luft, nötning och olika yttre påverkan. Därför måste föraren använda lämpliga skyddsutrustningar i en sådan situation. I detta avseende är mäns läder västar samling över på Leather Collection är perfekt. Den har framställts genom att bringa två grundläggande mc element som övervägs; skydd och funktionalitet. På grund av sin förstklassiga kraftiga komposition tillåter det motorcyklisterna att hålla torso väl täckt utan att göra den totala väststrukturen för stel.

 

Läder är ett av de mest skyddande materialen som kan bäras under ridning. Det är utmanande och hållbart. Våra mc västar kommer att ge din kärna med skydd. Iklädd en biker vest kan rädda ditt liv eller åtminstone förhindra allvarlig skada. Med vår mode lädervästar, våra egna experters konstnärliga förmåga försöker relatera till kundens exakta krav. Vi använder det finaste äkta fårskinnet av toppkorn som extraheras från gamla och betrodda garverier. Detta materialval medger fri rörlighet i den resulterande västen. För motorcyklister, i synnerhet, det finns tillräckligt med variation för cykelvästar. De är strukturerade för att vara andningsbara, slitstarka och höga på skydd. Dessa motorcykelvästar måste säkerställas att vara en viktig del av alla mc kläder.

 

Vi har ett omfattande utbud av västar för män presenteras för dig att hitta den perfekta passformen. Vår västra västar kan också användas som kostym. Det vill säga att deras okonventionella karisma kan blandas i någon eller alla typer av outfit. När temperaturen är mycket kallare fungerar dessa västar också som ett utmärkt mellanskikt mellan ett långärmad underlag och en yttermantel. Det ger dig också den mest mångsidiga. Vi har ett heltäckande utbud av olika typer av västar, var och en utformad med en bunt full av hårt arbete och passion.

Fri leverans

För alla beställningar över 2971 kr

30 dagars retur

Om varor har problem

Säker betalning

100% säker betalning

24/7 Stöd

Dedikerat stöd