bomberjacka herr

Laddar...

14 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Militärklassen Bomberjacka är en tidlös bit av ärftligt mode som expanderar bortom alla tidsbarriärer. Det vill säga, trots sin djupt rotade känsla för traditionell stil har den lyckats överleva dagens snabba modeålder. Det är en klassisk bit av sofistikering och värme som definitivt är en garderob för den moderna herren. Tvärtom, vi har kungen av alla tyger; läder. De flesta håller med om att få plagg bär karisma och klass, liksom alla läderkläder. Därför satte sig våra experter på Leather Collection ner tillsammans och skapade en revolutionerande bit Herrjackor kombinerar praktik och estetik hos båda. Vi presenterar vår Bomberjacka i läder Herr sortiment, gjord av de mest känsliga lädertyger. 

 

Bortsett från den levande historia, en klassisk läder bomberjacka förnyar konsumentens mycket syn. Våra tillverkare ser till att endast använda trumfärgade skinn av högkornigt läder för våra produkter. I allmänhet fungerar äkta italiensk fårskinn och getmocka bäst i detta avseende. Ko- eller buffelhud kan också användas beroende på den övergripande stilen, vare sig det är retro, arv eller den historiska pilotstrukturen. Detta kompletteras ytterligare med överlägsna nyanser av beige och svart. Alla dessa grundläggande element samlas för att skapa en silhuett som personifierar funktionalitet och mode i den mest verkliga meningen.

 

Få alla strimlor av ditt mod tillsammans och välj jacka tillbehör som bäst definierar din individualitet. Bälten, spännen och olika dragkedjepositioner gör jobbet bra. Alla våra bomberjackor män är mycket isolerade på armar och axlar. Ett inre vadderat lager förbättrar denna effekt ytterligare. Dessutom är de yttre fickorna med blixtlås speciellt fodrade med isolering. Jackor tillverkade av vår expertformel är alla vattentäta, fashionabla och innehåller element med enorm funktionalitet.

Fri leverans

För alla beställningar över 2971 kr

30 dagars retur

Om varor har problem

Säker betalning

100% säker betalning

24/7 Stöd

Dedikerat stöd