skinnhandskar herr

14 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

En synlig diskriminering mellan viktiga klädesplagg och tillhörande tillbehör kan observeras i trenden på modemarknaden. Till skillnad från den allmänna uppfattningen är dock båda dessa element i mode i hög grad sammanlänkade. Tillbehör är själva kärnan i en outfit. De knyter ihop ditt montage och har förmågan att försköna även det mest grundläggande utseendet. Därför delar experter på Leather Collection detta mycket okonventionella tillvägagångssätt och tror på att erbjuda små tillbehörsbutiker för att lysa också. Vår klädsel mäns läderhandskar har skapats med de finaste materialen och högsta behärskning av hantverk. Därför är alla våra skapelser i detta avseende anmärkningsvärda och unika.

 

Vårt vinterhandskar arbeta både för att hålla fingrarna fryser samtidigt som matchar din outfit.Vårt dedikerade team av designers tillgodoser en omfattande grad av anpassning för att producera bästa läderhandskar. Att förstå att dimensionering kan vara ett stort problem på grund av olika formade fingrar och handflator, har användaren frihet att välja sina önskemål. För att lägga till kan tygval göras av tre läderbitar av högsta kvalitet; Ko, Monaco och Kangaroo. Körhandskar, i synnerhet är av extremt känslig karaktär i detta avseende. Därför garanterar endast de mest informerade tygvalen kvalitetsprestanda.

 

Bland de många tillgängliga alternativen, vår läderhandskar är värda att nämnas. Idealisk för motorcyklister och förare, har de i första hand gjorts för att införliva vent och spänne hål. Å andra sidan vår herrhandskar består av 40 gram Thinsulate fungerar bäst inför den kyliga vinden. Vårt dedikerade team av skapare är trogna traditionella produktionsmetoder. Efter att ha investerat mycket tid och arbete gör de sådana felfria herrhandskar som du inte hittar någon annanstans.

Fri leverans

För alla beställningar över 2971 kr

30 dagars retur

Om varor har problem

Säker betalning

100% säker betalning

24/7 Stöd

Dedikerat stöd