läderbyxor dam

Laddar...

16 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

En liten resa genom historikbanan räcker för att få oss att erkänna mångsidigheten läderbyxor. Föreställ sitt ursprung någonstans runt sextonhundratalet som produkter av animaliskt kanalisering och hur noggrant de har utvecklats till en värld av mode. För närvarande kan mycket få förneka karisma och ferociousness av ett par bra svarta läderbyxor. Dessutom skulle alla garderober som inte är i tjänst vittna om klassen kvinnor i läderbyxor. Djärv, sofistikerad och mångsidig, vad finns det för damer skinnbyxor att inte vara absolut garderob stapelvara för det 21-talet? Dedikerad till mode, Leather Collection presenterar säsongens bästa läderbyxor för kvinnor som en omfattande samling.

Kloka materialval går långt i produktionen av alla plagg. Medan du skapar vår läderjeans kvinnor, Vi har använt 100% skinn i äkta läder. På grund av sin exceptionella tillförlitlighet och åldringsegenskaper var lammskinn, fårskinn och kohud i allmänhet de föredragna alternativen. Strukturerna är snyggt sydda och accessoriserade till kärnan. Mångsidigheten hos vår läderbyxor för kvinnor gör att du enkelt kan blanda dem i kläder för alla tillfällen. Gör rätt val och bär det avslappnat, formellt eller till och med som en del av din motorcykelutrustning. Det kommer att tjäna dig väl under hela.

Din tillfredsställelse är vårt högsta mål. Vi hoppas på var och en av er att hitta en liten sak från vår omfattande utbud av läderbyxor för kvinnor. Med strukturer som breda kalvar, hudtäta, klockbottnar och till och med läder höghus byxor, du har frihet att välja den silhuett du är mest bekväm med. När det gäller färgpaletter är alternativen stora igen. Du kan välja klassikern svarta läderbyxor eller ett okonventionellt tillvägagångssätt med rosa läderbyxor eller kanske det bruna, beige eller vita läderbyxor.

Fri leverans

För alla beställningar över 2971 kr

30 dagars retur

Om varor har problem

Säker betalning

100% säker betalning

24/7 Stöd

Dedikerat stöd